Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare

ECDL

Centrul  Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Baia Mare  este Centru de Testare Acreditat ECDL din octombrie 2006.

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai rãspândit standard de certificare a abilitãților de utilizare a computerului, recunoscut la nivel internațional.Permisul ECDL este folosit și recunoscut In 150 de țãri  de cãtre companii de renume, în administrație sau de instituții de învãțãmânt de prestigiu. În afara Europei, programul este denumit International Computer Driving Licence (ICDL).

Elevii care dețin Permisul ECDL își pot echivala proba de Competențe digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat Național.

Programa pentru obținerea Permisului ECDL corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg în cadrul orelor de TIC din programa școlarã pentru clasele a IX-a și a X-a.

Astfel, liceenii pot sã se pregãteasca chiar în cadrul cursurilor pentru obținerea unei certificãri cu recunoaștere internaționalã.

Având deja Permisul ECDL, elevii pot solicita în clasa a XII-a echivalarea probei de competențe digitale de la Bacalaureat.

ECDL deschide noi oportunitãți pentru a obține o bursã în strãinãtate.

Un CV este 100% complet cu ECDL

Permisul ECDL deschide noi oportunitãți pentru a obține un loc de muncã mai bun, îmbunãtãțeste perspectivele de promovare în carierã și scade probabilitatea de a pierde o ofertã de serviciu.

Cadrele didactice din învãțãmântul preuniversitar care dețin Permisul ECDL pot beneficia de credite profesionale transferabile.

Site-ul ECDL al Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” Baia Mare

octombrie, 2019
L Ma Mi J V S D
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhivă